söndag 23 oktober 2011

Svar på kommentar: Inlägget önskar få lite mera bakgrund till namn som nämns i bloggen. Vill presentera vår storfamilj i stora drag:

Ewout "pappan" i familjen ( biologiska pappan till babyn Johannes) och författaren i bloggen.

Salome är mamma till Johannes och Akiza och "mamma" i storfamiljen.

Felisian är 19-åringen som vill bli lärare. En ansvarsfull kille med stor potential.

Justin är 18- åringen har ambition om att bli läkare. Han har fått en inbjudan till att besöka en läkare i Tyskland (Thomas Koch)

Cecilia är halvsyster till Salome. Hon vill bli sekreterare. Cecilia sjunger fantastisk.

Enok är en mycket spänstig godhjärtad 19- åring. Han är sorgsen för hans bror blev för ett kort tag sedan dödad i ett rån

Alfred är en 18-åring som är halvbror till Enok. I deras familj hade pappan 5 hustrur men pappan är nu avliden. Alfred är vårt allt i allo. Han behöver mycket styrning för han fladdrar från det ena till det andra.

Thomaini är en18-åring tjej. Hon har varit hos oss i 5 år Hon vill utvecklas i Hotellbranschen. Vi är lite orolig för att hon som många tjejer kommer att bli gravid innan hon gifter sig.

Elisabet . En mycket intelligent17 årig tjej med stora teater och musik talanger. Hon vill bli sjukskoterska. Hon är syster till Salome. Salomes pappa har två fruar och han försörjer sig på att se till att hans hustrur arbetar väl.

Thomaini nr 2 ar en pigg 14årig tjej . Arbetsvillig och en tillgång för familjen.

Det finns ytterligare en 14-årig Thomain och hon är som stora syster/piga till Akisa och Johannes.

Siamin är en 14- åring tjej som är lång och vacker. Hon har svårt i skolan. Hon går i sjätte klass men kan inte läsa och skriva....

Bennison är 8 år. han blev alvarlig slagen i sin tidiga barndom .Ansågs som våldsam och fick inte gå i skolan för det. Han är den mest mjuka och underbara kille som finns nu. Tråkigt nog så har han Aids.

Pumuko var på svältgränsen och redan som liten var allvarligt alkoholskadad. Han fungerar bra nu.

Alfa som bodde hos sin mormor men den gamla mormorden kunde inte försörja honom, särskilt som Alfa var illa medfaren av Aids. Alfa fungerar bra nu.

Sawady är ett hittebarn. En vacker pojke med en inre sorg.

Vittnes en 4- årig flicka som vi tillsammans har räddad från svälten. Hon är en stor personlighet......


Sara tre år. Hennes styvmor försökte dränka henne. Vi försökte att återföra henne till sina släktingar men där hade hon en svår tid. Nu är hon åter här och mår ganska bra igen men hon har krokiga ben pg av rakitis.

Sen är det ca 50 dagisbarn som kommer om dagarna till de 4 olika centren och ca 200 skolbarn som äter lunch hos oss. Dessutom hjälper vi många Hiv/Aids sjuka människor och ett antal familjer och svårt sjuka personer.
SÅ SOM NI SER SÅ ÄR VI I BEHOV AV ER HJÄLP .

Ni som vill hjälpa oss att hjälpa kan göra det på
pg 900154-5

Hälsningar Ewout



1 kommentar: