söndag 30 oktober 2011

Nej just nu händer det inga omvälvande grejer.

Salome trivs i sin nya butik. Vi kommer att kunna få den till bygdens bästa butik och då kan vi samtidig vara grossister och samordna inköpen även till de andra butikerna i bygden. Försäljningsmarginalerna är ytterst små, men om man kan köpa i rejäla kvantiteter så blir marginalerna bättre. Förutom daghemmen har vi behov av inköpta varor till restaurangen och till storfamiljen så det ser ut att bli en omfattande verksamhet. Detta är dessutom ett sätt att föra över ansvaret mera till Salome.
Johannes guppar med i alla lägen. Han ar en stor attraktion och människor blir så glada att se honom så dom ojar sig och slår sig på knäna. Detta var det mest underbara barnet de någonsin sett oc pappan till Johannes strålar lika mycket och säger inte emot.
Johannes är en sån härlig kille. Lung och harmonisk charmande och iakttagande .Tiden går så fort han är nu nästan tre månader. Frågar bara- Är det normalt att en tre månaders baby kan stå om man hjälper med balansen? Är det normalt att han kan ligga länge på magen och kan hålla upp huvudet ?. Han blir lite spänd och smajlet blir lite ansträngt men han ger sig inte!
Hela grejen är ju så underbar. På ett vis är han en vit baby en Musungo, och dessutom ar han helt och hållet en av befolkningen här. Han knyter ihop världarna OCH JAG NJUTER!!!!!!!!!!!!!!!! Vi har fått gensvar på förfrågan på bilder men sänd helst bilderna till Catharina .
catnilla@msn.com

Hälsningar Ewout


1 kommentar:

  1. hej!

    Jag ska åka ner till Matanana i januari och ser verkligen fram emot det. Jag har rätt mycket kläder och skor och jag kan inte bära allt. Kan man skicka ner på något sätt?

    Tack för att ni finns så att jag får komma ner till er!

    SvaraRadera