söndag 9 oktober 2011

Jag har hört rykten om att hunden "Flicka' håller sig undan för att hon har valpar. Det ska bli spännande att se när hon är redo att presentera oss för sin valpskara!!!!
Katten TOM har inte hört av sig. Att Tom inte är hemma har resulterat i att det har blivit fler möss och råttor, men även att den ena hönan efter den andra kommer med sina kycklingkullar. Det är tydligt att Tom har varit en hindrande faktor för att kycklingar har kunnat kläckas.

Det ser ut att bli ett otroligt Julfirande kring Moyo kwa Moyo.!! Många vill fira jul tillsammans med oss. Planerar redan nu på ett sjudundrande firande. Dop av Johannes i kyrkan. Samtliga barn från de 4 daghemmen är med på dopet. Ett uppträdande av vår storfamilj med Julbudskap och sång och dans.... Sen ett firande hemma hos oss. Tror mig det kräver lite förberedning. Räknar med att vi blir ca 200 personer....

Om jag redan har berättat så får Catharina redigera bort det men det kan eventuellt bli ett bröllop. Baba Evelina är på friarstråt till Angelina hon som är hos oss med sina två barn och inte har någonstans att ta vägen. Det är visserligen en del hinder som att Angelina har Aids. Att Baba Evelina är en snuskgubbe och att han inte har några armar men vem är jag att döma? Baba Evelina har tagit Salome till hjälp att författa ett friarbrev.

En av personer som har arbetat ett tag hos oss har länsad två butiker i byn på allt som fanns dar. Vi kom ganska lindrig undan han har "bara" tagit 4 madrasser av oss. Nej vi är i ett annat land och de besökare som inte inser att jag måste vara bestämmande och sätta gränser har inte här att göra !!!!!!!

Johannes. Ni är kanske trötta på mitt tjatande men han ar ett under!!!. Två månader nu och han ligger på magen och håller upp huvudet. Han är en lugn person som spanar och spanar. Tittar med en viss förakt på personer som kommer jollrandes och inte tycks kunna prata "Kille kille gosgos joller joller." Johannes förstår inte vad dom menar. Han förstår bättre vad Akisa säger. Akisa berättar allt för honom, lär honom de små tricks hon känner till. Johannes fäktar med armar och ben och vill höra mera !!!


Hälsningar Ewout.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar