söndag 15 maj 2011

Kära läsare….

Det var med ett visst vemod som vi skjutsade 5 volontärer till busstationen. Det kommer att bli lite tomt en period. INGA VOLONTARER!!!!!! Men vi får väl nyttja tiden att rusta och feja och att förbereda oss på kommande besök. Det ar MYCKET stimulerande med besökare som kommer .Nya impulser ochk kontakter. Man säger att det är högsäsong här under sommaren , men min erfarenhet är att man ogärna åker bort från Sverige under sommaren. Hellre åker man för att korta ner vintern.

Nya besökare kan förvänta sig ökade möjligheter och aktiviteter här. Trummor, Afrikansk danskurs och Swahili kurs. Möjlighet till konst , målning och skulptur, bygga lerhusbygge. Att cykla och uppleva små byar. Vi är nu även inblandade i att kunna förmedla äventyrsresande. Det är viktig att ni som vill vara här är målmedvetna och att ni ger tillkänna vad som är viktig för Er. Med den stora kontaktytan som vi har så kan vi stötta Er i den upplevelse som är viktig för Er

Salome tar ut alla svängar med sin graviditet. Hon vankar och putar med magen. Hon har en hel liten stab som servar henne. Var på undersökning och allt var i sin ordning. Förlossningen kommer nog att bli med kejsarsnitt. Detta kommer ytterligen att utestänga mig från att vara med på förlossningen. När jag nämnde att papporna brukar vara med vid födseln så blev jag inte trodd. Akisa iaktar sin mamma och tar efter i allt som är. Även hon tycker att hon behöver lite extra omsorg. Vi diskuterade namn kring elden nu på kvällen. Robbin förkastades för det är svårt att säga R för många här. Caputtino har blivit det vedertagna "arbetsnamnet"

Ha det så bra allesammans / Ewout

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar