onsdag 29 december 2010

   Lite om barnen..


Sara


Sara:...  vår lilla härliga Sara 1,5 år gammal kom till oss eftersom hennes mor hade avlidit och hennes styvmor hade vid flera tillfällen försökt att dränka henne. Sara har en liten hjärnskada som gör att hon är lite vinglig och högra ögat vill inte helt följa med. Men hon ar ett underbart barn. Jag undrar verkligen vad som kommer att hända  med henne? Kan vi så småningom bara sända henne till hennes släktingar igen ???



Vittnes

Vittnes har jag berättat om tidigare. Hon räddades till livet efter att vi hade tagit hand om henne. Hon är ett mycket intiligent barn. Hon hälsar musungos på engelska och Afrikaner på Swahili. Om det skulle finnas en tävling om "längsta ögonfransar" så skulle hon platsa bland de främsta. Även med henne kan man undra om vi har hjärta att bara sända hem henne till Nowense den by där nästan alla inklusive barnen är alkholister.


Sauwady och Anna

Sauwady den älskade lilla pricken. Han har ett omättlig kärleksbehov men Salome uppmanar mig att inte klema med honom. Han stannar i sin utveckling då säger min förståndiga Salome men det är svårt att inte krama denna kärlekstörstande varelse. Men faktum är att han utvecklas mycket långsamt. Han äter alldeles för lite och växer för dåligt så det är inte helt bra med Sauwady.

   Alfa

Alfa han är en härlig kille  men kan se ganska bortkommen ut ibland. Jag tror att han har problem med sin Hiv infektion.






Benneson  Pomuko och Vittnes




Pomuko som är Vittnes bror går i skolan .Det har tagit lång tid för honom att helt anpassa sig i vår storfamilj men nu är han verkligen ett av våra barn. Han och Bennison går bra ihop och de är riktigt duktiga på att hitta på hyss.

                                                         

 
  Och till sist Vittnes vackra ögon med långa fransar..


Ja det var lite om barnen och jag får väl återkomma och berätta mer senare . Vi hoppas nu på att vår skola som har gått på sparlåga ett tag snart ska komma  igång igen.

Hälsningar Ewout

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar