söndag 1 september 2013

Naturfilmer, barnfilmer, äventyrsfilmer.

FILMVISNING: Projektorn som gör det möjlig att visa bra engelsktalande filmer är mycket uppskattad. Filmvisning tycks vara ett bra sätt att upplysa om vad som händer i yttervärlden och även ett uppskattat sätt att lära ut Engelska till både skolelever och byborna.
BEHOV AV FILMER: är stort. Naturfilmer, barnfilmer, äventyrsfilmer. James Bond filmer. Allt slukas med god aptit. Vill gärna undvika skräck och vålds filmer. Tacksam om besökare kan tänka på detta.
BEHOV AV BEGANGNADE LAPPTOPP COMPUTRAR.

Computerklassen är i gång, utvecklingen går snabbt. Behovet av begagnade laptop och är stort. De som lär sig att hantera computer är nu ut efter att kunna få tillgång till sin egen computer!!!
YRKESSKOAN: Vi håller på att utvidga Yrkesskolan med en grupp som ska ägna sig åt att lrra hantera symaskiner.
VÅRA FANTASTISKA DOKTORER: Doktor-gänget, Jonas Koch, Thomas Koch, Peter Feles och sköterskan Ester är här nu på ett av sina många återkommande arbets besök. . Volontärer med interesse för sjukvård får en allt större möjlighet att berika sin vistelse hos oss genom att göra sig delaktiga.

SNART ÅTERVÄNDER LINNEA OCH JESSICA: Linnea och Jessica är efterlängtade. De är snart åter i Matanana . Hoppas att de har tankat med kraft och ideer . VÄLKOMNA ÅTER!

VI FÅR EN STRID STRÖM AV FÖRFRÅGNINGAR OM VI KAN TA EMOT FLERA BARN: Behovet av barnhems platser är obegränsad. Men samtidig är det viktig att vi inte åtar oss uppgifter som kan lösas av anhöriga och människor i deras närhet.

VI HAR BEHOV AV NÅGON VOLONTÄR MED ERFARENHET AV ATT HA ARBETAT MED WALDORF- LEKSKOLA:
Vi har haft en lekskola under många år och vår nuvarande lekskola kan aktiveras av någon med Waldorf anknytning.
Salome ska åter igen åka till Nairobi. Hon är under utbildning för att kunna vara föreståndare i var lekskola med Waldorf inriktning.


Hälsningar Ewout


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar