torsdag 26 januari 2012

En jäktad Ewout måste ändå snabbt rapportera att Enok med hjälp av mutor nu är ute ur fängelset.
Han är som person inte så pratsam och nu är han verkligen inåtvänd. Hoppas att kunna få reda på hans kanslor och tankar.
Cecilia har tagits hem av sin mamma. Även där kan man ana en stor sorg. Hoppas att vi snart kan vara vår glada stor familj igen. Kvälls- sången har inte den skönhet och styrka som är så viktig för vår sammanhållning.!!!??

De fantastiska läkarna Thomas deKoch och Pieter Feleesi visar att samarbete över gränserna ger en stor styrka. Samarbetet mellan skolmedicin, naturmedicin och andra alternativa mediciner blir här manifesterad.
Har en vädjan till en liten fond för några extremt illa ansatta patienter. En fyraåring som ser ut som en ettåring . En pojke som behöver operation då en bit tarm och anal öppningen kommer ut ur ett hål på magen. Flera fall av syfilis. Det är för mycket att nämna så här i en hast , men vår blivande despenseri är tacksam för ekonomiska medel. Jag kan garantera att pengarna kommer att användas väl, och att vi med små medel kan åstadkomma "underverk" särskild i AIDS frågan.


Kram på Er….. Ewout

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar