söndag 11 december 2011

Många positiva saker händer!!!!
En av de stora givare LUNDALOGIK AB har åter berikat Heart to Heart med en underbar Julgåva 10.000 kr. Det är en fantastisk julgåva. De har även tidigare bidragit med välkomna pengar till barnhemmet i Bumulayinga och sammanlagt har de givit den fantastiska summan av 50.000 skr.
Årets gåva gör det möjlig att förse det vackra huset med en lång 20 meter balkong. Det är vår välgörare VISHAL som påverkat det företag som han jobbar vid så att de blir stimulerade att skänka denna fantastiska julgåva!!!!!! Vishal är i början på Januari på väg att besöka oss under sin bröllopsresa.!!!

 http://metrobloggen.se/volontar/  Vishals blogg

Familjen Ambregtsson har ytterligt hjälpt oss att hjälpa Baba Evelina så nu blir det möjlig att hjälpa honom och hans dotter med inredningen av hans nya hus. Härliga julklappar!!!!
Volontärerna Henrik Walen och hans flickvän Katy har haft en insamling för färdigställande av det nya daghemmet i Matanana och ett mäktig tak på restaurangköket. Kan tala om att det var en betydande gåva som de och deras vänner har bidragit med. HELA 2.000.000:/ TSH. Idag läggs de sista takplåten på och det är inte en dag för tidig för regnet vräkte ned 100 m.m i en ända skur.

Volontärerna Carolin Backlund och Angelika Andersson har lämnat fotavtryck här i Matanana genom att måla och göra barnvänligt i det stora daghemsrummet vid "hotellet'
Lena Göransson har haft en insamling i sin bekantskapskrets och resultatet är hundratals skoltröjor. I första hand till föräldralösa barn, men tröjorna räcker även till många andra behövande barn.

Vädjar åter igen att de som har besökt oss sänder bilder till Catharina Lind

 cathnilla@msn.com
Särskilt efterfrågas bilder att publicera i bloggen på lilla Johannes.

Hälsningar Ewout

1 kommentar:

  1. tänk vad många eldsjälar det finns:) helt fantastiskt att höra! tänker på er alla i Matanana, ni är saknade av mig.
    kram Madelene Ring

    SvaraRadera