söndag 24 oktober 2010

Visst är det underbart att kunna vara till nytta för andra människor. Men hela tiden kommer frågan upp vad som är en god hjälp och ett långvarig stöd. Vi bygger och utvecklar anställer mera människor (28 st) Hjälper fler behövande . Hjälper till med jordbruks utveckling, stöttar utbildning.m.m.. Det resulterar i att vi har allt mer mark och hus.  Men om jag ska vara ärlig så är det väldig lite som utvecklas utanför vår påverkan och även saker som blivit gjorda genom vår försorg faller tillbaka till sitt utgångsläge.

För ett antal månader sen så var det några volontärer som gjorde en stor insats med att förse barnen i Uleole med nya kläder och skor. De nuvarande volontarer tittar förskräckta på hur dålig klädda dessa barn är nu.....
Det har nu tagits stortag i att arbeta med vard fantastiska bygge i Bumulainga. Taket ar i det närmaste färdigt. Vi arbetar med vägg ytor golvbeläggning och fönsterrutor. Men det är så oändlig mycket kvar att göra. Vi vill att detta ska bli ett så fantastisk hus. Läget kräver att det blir så mycket mera än "bara" ett hus. Det ska bli ett hus som är välbyggt vackert konstnärlig och med en väl genomtänkt bra standard i inredningen. Kakel i badrummet och köket. Välklädda barn. Barnen som behöver bo här står redan på kö. Kanske sex småbarn, några tonåringar och någon ung mamma .Huset har två stora rum som är avsedda för "Betalande GÄSTER"  Människor som vill vara här under en kortare  eller längre tid, Människor som ar beredda att betala (100) kr per dag och finnas till och delta i storfamiljen. Läget utsikten och stillheten här är så inspirerande.           

Stora  kramen fran oss i Bumulainga!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Kul att höra att det händer grejer! Ser med spänning fram emot att få följa det sista. :-)

    //Vishal

    SvaraRadera