måndag 10 maj 2010

Kära dagboksvänner. Det var en oförglömlig stund när det var invigningen av det stora nya familjehuset. Kenzan Tours insats med finanseringen är helt fantastisk. Huset har stått ”klart” en längre tid. Men längtan att göra det till ett verkligt framtidsprojekt har fått oss att vänta med inflyttningen. Men nu blev det av!!!! Takrännor som samlar regnvatten i stora samlingstankar. Vattenledning. Kranar (en oerhörd lyx med rinnande vatten!) Nya sängar, möbler, härliga konstverk, skyltar, nymålat och fräscht. Nya lakan i dubbla uppsättningar. En rejäl förråds-/klädkammare. M.m.
Det var så rörande att se barna och inneboende leta sig till SITT rum. Det sjöngs och dansades. Det kändes så naturligt och självklart att be och tacka för de privilegier som vi är del i. TACK alla som har bidragit till att detta nu är en verklighet!!!!!!!

Dagligen besöker vi nu den lilla skaran som kämpar med det oundvikliga att mamman till de tre små barnen kommer att dö. Vi stöttar sexåringen som sköter sin döende mamma. Allt är så overkligt. Inte ska en sexåring behöva gå igenom en sådan sak, men vi bedömer att vi inte kan visa vår "tycka synd om"-sympati. Istället stöttar vi henne efter förmåga. Snälla ni, hjälp oss att hjälpa.Vi måste stå beredda att ta hand om dessa tre barn. Jag vill gråta, men det är inte nog. Det behövs konkret hjälp!!!!!!!!! PG 90 01 59-5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar