lördag 5 juni 2010


Det är så mycket som händer, varje dag är fylld med otroliga händelser.
Waldorfläraren från Kenya har satt stor prägel på ordningen i vår kindergarten. Barnen har börjat tala lite engelska och kreativiteten blommar. Hoppas att vi ska klara ekonomin, så att hon kan stanna tillräckligt länge för att vi ska få en stabil start på skolverksamheten.
Sen har det varit en liten delegation från Tyskland här. Deras syfte är att kunna placera några långtidsvolontärer hos oss. Och genom denna verksamhet ser det ut att även en del pengar till byggverksamhet ska kunnas fås.

Det senaste besök var även det från Tyskland. En känd doktor, som har en egen klinik i Tyskland, har varit hos oss ett antal dagar. Tomas och hans fru Beata har gjort ett otroligt arbete. De var själva i en slags chock. I denna sinnesstämning tog jag dem till en del verkligt svåra sjukdomsfall. Tomas hade med sig en mängd medikamenter, och allt som han hade med sig kom till stor användning. Jag gillar skarpt hans mångsidiga kunnande. En välutbildad läkare som även är ovanligt kunnig i alternativa läkemetoder. Många sjuka började att hitta till oss. Ryktet hade gått. Den ena efter den andra som hade nästan krupit till oss gick nu med spänstiga steg för att berätta om denna otroliga doktor. Hans patienter syntes i byn där de med strålande ögon och med akupunkturnålar i pannan och i öronen berättade för alla som ville höra på. Det ar uppenbart att många lider av veneriska åkommor. Från klamydia till syfilis. Det är även tydligt att detta är en starkt bidragande anledning till Aidssituationen.

Tomas samarbetar med den Tanzaniska doktor som har varit hos oss och som jag beundrar så mycket. Dessa två doktorer pratar övertygande om att de är Aidsbotandet på spåret och att lösningen ligger i samarbete mellan skolmedicinen och alternativa läkemetoder. Det känns oerhörd spännande att vara en del av dessa banbrytande arbeten.

Kan ni vara med på alla dessa händelser genom att stötta verksamheten? PG 90 01 59-5.

Vi söker en volontär som har erfarenhet av fysioterapi!!!!!!!!!!!
Hälsningar Ewout

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar