fredag 11 juni 2010

Hej vännerna. Ibland blir man lite stirrig, men sen ordnar det sig igen. Jag kommer ha knappt om pengar i juli men sen i augusti är det OK igen, för då får jag tillbaka på skatten. Funderar på att skjuta upp vår resa till Sverige. Jag avskyr att ha magknip om pengar. Det kommer fler tillfällen. Men visst känns det sorgligt.
Det är så mycket igång här och pengarna till hjälp behövs ständigt. Vi har sponsrat den tonårsflicka, Cecilia, som kräktes blod. Hon har gått igenom en hjärtoperation, och det ser ut att det har lyckats!!!!
Som tur var har vi inte behövt stå för hela kostnaden själva, men resultatet är ändå att vi har ganska ont om pengar nu. En annan flicka, Ciamin (inte hon som är ständigt hos oss), utan en 9-årig tjej, behöver en avancerad hjärtoperation. En hjärtklaff fungerar inte och det blir rundgång på blodet, med följden att kroppen syresätts för dåligt. Vi måste hitta pengar till operationen, annars kommer hon inte att överleva. Och att hjalpa henne känns viktigare än att vi åker till Sverige. Om någon vill hjälpa till att finansiera, så önskas gåvan till mitt personkonto Ewout van Alphen 420707-9536. Tyvärr kan vi tills vidare inte ta emot öronmärkta pengar till vårt 90 konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar