lördag 24 april 2010

Sitter tillsammans med ett härligt gäng volontärer i internetcaféet på Neema i Iringa. Dagens uppdrag är att inköpa förnödenheter till inredning av det stolta huset i Matenana. Huset som är finansierat av Kenzan Tours. Nu bidrar volontärer med gardiner, lakan, handdukar m.m., så att vi kan ha en härlig fest när våra underbara medarbetare och barn kan flytta in i detta fräscha hus. Det ska bli en lättnad när de får den kvalitet och utrymme som de så väl har gjort sig förtjänta av.
Salome och Felisian ska snart komma tillbaka från Nairobi och sin inspirerande utbildning som förskolelärare. När de har varit bortresta blev det än mera tydligt för oss andra hur viktiga de är för helheten.
Det blir allt tydligare vart vi är på väg med projektet. Det utkristalliserar sig allt tydligare en människovänlig plats. Ekologisk. En plats där det finns utrymme att bry sig om varandra. Plats för att hjälpa de behövande. Utrymme till meningsfulla samtal. Broderskap över alla gränser. Ni kan inte ana hur lycklig jag är att kunna vara en så påtaglig del i denna händelse. Tack gode Gud!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar