söndag 13 september 2009

Det händer mycket, både glädje och sorg.
Den stora glädjen är att vi har fått betydande pengar för att kunna bygga en välbehövlig sjukstuga. Det är ganska makalöst, att ena dagen får vi klartecken från en fantastisk läkare, att han anslutar sig till oss. Och nästa dag får vi klartecken på att finansieringen av en sjukstuga är insatt på vårt 90-konto. Man får svälja några gånger för att fatta i vilket härligt sammanhang vi arbetar. Sjukstugan kommer att byggas omgående, och ska betjänas av tre personer. En läkare, en sjuksköterska och en administratör/laboratorieassistent.
Sen kommer vi till sorgen.....Vittnes, vår älskade baby. Föreföll att klara sig, hon är så gulligt liten, men gulligt liten är ett tecken på att hon är infekterad. Hon får ideligen infektioner. Och till slut fick vi ta om testet. Trodde att det första testet som visade negativt gällde, men nu har vi fått lära oss att det inte gäller för mycket unga barn.
Vi tar hand om ett bedrövligt fall, som jag tidigare har skrivit om .Mannen med aids, epilepsi och amputerad arm och fingrar på den andra armen. Inser nu att det brännsår som inte vill läka håller på att utveckla cancer. Och att detta är en följdverkan av hans Aidsinfektion. Så mycket beror på denna vidriga sjukdom.
Hjälp oss att hjälpa...PG 90 01 59-5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar