söndag 2 december 2012

Det snurrar i bollen på mig.

Många bollar att hålla i luften. Jobbigt men ack så underbart.
Vågar knappt visa mig hemma. Det behövs material. Ivriga volontarer måste ha material att arbeta med och sen blir vi hungriga och behöver mat. Ewout har du beställt byggmaterial. Det behövs mera målarfärg!!! Landshövdingen ringde och vill att du ska informera om öppningsdagen för det återuppbyggda barnhemmet. När blir det öppningsdag? Öppnings dagen har bestämts till den 21 november men allt är inte färdigt ännu. Ska barnen bo där från första dagen ? Snurr snurr. Så positivt men jag håller på att tappa mig själv på vägen.
Vill ändå hinna att gosa med Johannes och då visar det sig att Johannes inte har tid för han vill vara med i snurret och konka möbler och förnödenheter till det nya huset.
Våra älskade volontärer planerar dividerar och ordnar. Invigningstal, band att klippa pyamas.
Visst ska barnen ha nya pyamaser när de nu ska bo i sitt hus. Det måste komma ett dans och trumgäng och byledningen ska hålla högtidstal. Landshövdingen som blir hedersgästen undrar när vi ska ha öppningsdag i Bumulayinga. Ewout dundrar iväg till Iringa för att kolla om det finns några pengar på kontot. Nu när Ewout har fått det som han har drömt om så ser han själv att han ser trött och sliten ut.
Kramar till er alla från oss i Matanana